Groepenkast Alkmaar

De groepenkast is een belangrijk onderdeel van uw elektrotechnische installatie. De groepenkast is in ieder pand te vinden. Via de hoofdstop van de kast komt stroom uw woning binnen vanaf uw energieleverancier. De stroom wordt in de groepenkast verdeeld over de verschillende stopcontacten, lichtpunten en elektrische apparaten die zich in uw woning bevinden. Deze kast is het centrale punt voor stroom in uw pand. Bovendien heeft deze ook nog een beveiligende functie, waardoor u wordt beschermd tegen onder andere kortsluitingen, stroomstoringen en aardingsproblemen. Vanzelfsprekend is het daarom belangrijk dat de groepenkast naar behoren werkt. Buhre Techniek is werkzaam in Alkmaar en omgeving en helpt u graag met alle werkzaamheden aan uw groepenkast.

Groepenkast Alkmaar samenstellen

Onze monteurs voeren alle mogelijke werkzaamheden op het gebied van elektriciteit vakkundig voor u uit. Wilt u uw groepenkast uitbreiden en een extra groep aansluiten? Wij helpen u graag met het samenstellen van een kast op maat. Wij kunnen met u door de woning lopen en zo in kaart brengen wat voor apparatuur u in huis heeft en eventueel tegelijk wilt gebruiken. Aan de hand van dit vermogen adviseren wij hoeveel groepen/zekeringen u nodig heeft en hoe deze verdeeld moeten worden. Er mogen maximaal 4 groepen onder één aardlekschakelaar geplaatst worden. Ook hierin kan Buhre Techniek u adviseren en helpen met het installeren ervan. Wanneer wij zowel uw wensen als de inspectie in de woning hebben afgerond kunnen wij de balans opmaken en een offerte voor u opstellen.

Groepenkast Alkmaar storing

Heeft u te maken met een storing in uw groepenkast? Dan is het zeer aannemelijk dat u in bepaalde delen van uw woning geen stroom meer heeft. In enkele gevallen kan het ook voorkomen dat uw gehele woning zonder stroom zit. U wilt natuurlijk dat de storing zo snel mogelijk verholpen wordt zodat alle elektrische apparaten weer van stroom worden voorzien. In sommige gevallen kunt u zelf de storing oplossen, maar soms is het ook noodzakelijk om een elektricien in te schakelen voor het verhelpen van de stroomstoring. Storing in uw groepenkast wordt vaak veroorzaakt door kortsluiting. Dit is over het algemeen het gevolg van een storing in één van de elektrische apparaten in uw woning. Voer daarom altijd een stekkerproef uit, vaak kan hiermee het probleem verholpen worden. Is na het uitvoeren van de stekkerproef het probleem niet verholpen? Dan is het verstandig om een elektricien in te schakelen. Ook kan het wegvallen van uw stroom in de groepenkast komen door uw elektrische installatie zelf. In dat geval is het niet aan te raden om zelf een poging te wagen om dit op te lossen. Wij hebben veel ervaring met alle soorten elektrische installaties en helpen u graag!

Groepenkast Alkmaar contact

Wilt u meer weten over groepenkasten in het algemeen of bent u benieuwd naar ons aanbod? Neem contact met ons op, dan vertellen we u meer over alle mogelijkheden. We staan in de regio Alkmaar met plezier voor u klaar! U kunt ons bereiken op 0251 - 50 91 00, maar ook kunt u ons contactformulier invullen. Eén van onze elektriciens neemt dan contact met u op om een afspraak te maken.