Groepenkast specialist in Alkmaar

De groepenkast is een belangrijk onderdeel van uw elektrotechnische installatie. De groepenkast is in ieder pand te vinden. Via de hoofdstop van de kast komt stroom uw woning binnen vanaf uw energieleverancier. De stroom wordt in de groepenkast verdeeld over de verschillende stopcontacten, lichtpunten en elektrische apparaten die zich in uw woning bevinden. Deze kast is het centrale punt voor stroom in uw pand. Bovendien heeft deze ook nog een beveiligende functie, waardoor u wordt beschermd tegen onder andere kortsluitingen en aardingsproblemen. Vanzelfsprekend is het daarom belangrijk dat de groepenkast naar behoren werkt. Electroman is werkzaam in Alkmaar en omgeving en helpt u graag met alle werkzaamheden aan uw groepenkast.

Groepenkast samenstellen

Onze monteurs voeren alle mogelijke werkzaamheden op het gebied van elektriciteit vakkundig voor u uit. Wilt u uw groepenkast uitbreiden en een extra groep aansluiten? Wij helpen u graag met het samenstellen van een kast op maat. Ook voor de levering en installatie van een geheel nieuwe groepenkast bent u bij ons aan het juiste adres. Een aardlekschakelaar aansluiten behoort tevens tot onze werkzaamheden.

Wilt u meer weten over groepenkasten, of wilt u ons direct inschakelen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u meer over alle mogelijkheden. We staan in de regio Alkmaar met plezier voor u klaar!