Groepenkast Alkmaar

De groepenkast is een belangrijk onderdeel van uw elektrotechnische installatie. De groepenkast is in ieder pand te vinden. Via de hoofdstop van de kast komt stroom uw woning binnen vanaf uw energieleverancier. De stroom wordt in de groepenkast verdeeld over de verschillende stopcontacten, lichtpunten en elektrische apparaten die zich in uw woning bevinden. Deze kast is het centrale punt voor stroom in uw pand. Bovendien heeft deze ook nog een beveiligende functie, waardoor u wordt beschermd tegen onder andere kortsluitingen, stroomstoringen en aardingsproblemen. Vanzelfsprekend is het daarom belangrijk dat de groepenkast naar behoren werkt. Electroman is werkzaam in Alkmaar en omgeving en helpt u graag met alle werkzaamheden aan uw groepenkast.

Groepenkast Alkmaar samenstellen

Onze monteurs voeren alle mogelijke werkzaamheden op het gebied van elektriciteit vakkundig voor u uit. Wilt u uw groepenkast uitbreiden en een extra groep aansluiten? Wij helpen u graag met het samenstellen van een kast op maat. Wij kunnen met u door de woning lopen en zo in kaart brengen wat voor apparatuur u in huis heeft en eventueel tegelijk wilt gebruiken. Aan de hand van dit vermogen adviseren wij hoeveel groepen/zekeringen u nodig heeft en hoe deze verdeeld moeten worden. Er mogen maximaal 4 groepen onder één aardlekschakelaar geplaatst worden. Ook hierin kan Electroman u adviseren en helpen met het installeren ervan. Wanneer wij zowel uw wensen als de inspectie in de woning hebben afgerond kunnen wij de balans opmaken en een offerte voor u opstellen.

Groepenkast Alkmaar contact

Wilt u meer weten over groepenkasten in het algemeen of bent u benieuwd naar ons aanbod? Neem contact met ons op, dan vertellen we u meer over alle mogelijkheden. We staan in de regio Alkmaar met plezier voor u klaar! U kunt ons bereiken op 072 - 799 00 71, maar ook kunt u ons contactformulier invullen. Eén van onze elektriciens neemt dan contact met u op om een afspraak te maken.