Stroomstoring in Alkmaar?

Is de stroom uitgevallen in uw woning? Zijn de stoppen doorgeslagen? Of werken uw elektrische apparaten niet naar behoren? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een stroomstoring. Geen paniek! De elektriciens van Electroman begrijpen als geen ander hoe vervelend stroomuitval is en weten precies wat ze moeten doen om de storing te herstellen. Dankzij onze elektriciens zit in u Alkmaar en omgeving nooit lang zonder stroom.

Een stroomstoring kan verschillende oorzaken hebben. Informeer voordat u contact met ons opneemt eerst bij uw buren of zij ook te maken hebben met een stroomstoring. Zit uw hele straat zonder stroom? Bel dan het Landelijk Storingsnummer (0800-9009). Heeft de rest van uw straat nog wel stroom? Dan wordt de storing waarschijnlijk veroorzaakt door een kapotte groepenkast of door kortsluiting. Voer eerst een stekkerproef uit om de oorzaak te achterhalen.

Dag en nacht hulp

Komt u er met behulp van de stekkerproef niet uit? Dan kunt dag en nacht in Alkmaar en omgeving op onze diensten rekenen. Wij achterhalen de oorzaak en komen met een passende oplossing. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken via 072 - 799 00 71. Onze elektricien staan binnen de kortste keren bij u op de stoep en bieden u een uitgebreide service.