Stroomstoring Alkmaar

Kampt u met een stroomstoring in Alkmaar of in de nabije omgeving? De elektriciens van Buhre Techniek kunnen dit snel voor u verhelpen. Onze elektriciens begrijpen als geen ander hoe vervelend stroomuitval is en weten precies wat ze moeten doen om de storing te herstellen. Eerst zullen we proberen telefonisch met u de stroomstoring te verhelpen. Dit doen we door het doorlopen van de stekkerproef. Blijkt dat het telefonisch niet te verhelpen is maken wij graag op korte termijn een afspraak met u. Elke stroomstoring binnen uw woning kunnen wij verhelpen. Tijdens een stroomstoring kan je de volgende stappen bij langs gaan om de schade te beperken:

  • Doe de koelkast en vriezer zo weinig mogelijk open zodat het eten minder snel ontdooit
  • Haal de stekker van spanningsgevoelige apparaten uit het stopcontact en schakel ze op de juiste wijze weer aan zodra de stroom terug is
  • Probeer in de winter de ramen en deuren zo veel mogelijk gesloten te houden zodat de warmte binnen blijft

Stroomstoring Alkmaar netbeheerder

Een stroomstoring in Alkmaar kan verschillende oorzaken hebben. De oorzaak kan ook bij uw netbeheerder liggen. Wanneer dit het geval is zult u in de meeste gevallen merken dat u volledig zonder stroom zit. U kunt bij uw buren informeren of zij ook te maken hebben met een stroomstoring. Blijkt het dat er meerdere huishoudens zonder stroom zitten? Dan kunt u het landelijke storingsnummer (0800-9009) bellen. Ook kunt u een postcode check doen op Gas- en stroomstoringen, indien er al eerder melding is gemaakt van de stroomstoring zal dat op deze website moeten staan. Heeft de rest van uw straat nog wel stroom? Dan wordt de storing waarschijnlijk veroorzaakt door een defect in de groepenkast of door kortsluiting binnen uw huishouden. Voer eerst een stekkerproef uit om de oorzaak te achterhalen.

Stroomstoring Alkmaar verhelpen

Lukt het niet om de stroomstoring in Alkmaar te verhelpen met behulp van de stekkerproef? Dan kunt dag en nacht in Alkmaar en omgeving op de diensten van Buhre Techniek rekenen. Wij achterhalen de oorzaak en komen met een passende oplossing. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken via 0251 - 50 91 00. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Onze elektricien staan binnen de kortste keren bij u op de stoep en bieden u een uitgebreide service.