Krachtstroom Alkmaar

Stroomaansluitingen zijn in elke woning in elke kamer te vinden. In sommige gevallen is een standaard aansluiting echter niet genoeg. Wilt u een inductiekookplaat aansluiten en heeft u een perilex nodig? Denkt u na over een sauna? Of gaat u zwaar elektrisch gereedschap gebruiken in uw schuur? Dan zult u krachtstroom nodig hebben. Zoekt u een ervaren elektricien die dit voor u kan verzorgen? In de regio Alkmaar is Buhre Techniek het bedrijf dat u inschakelt. Onze medewerkers hebben veel ervaring in het vak. Deze zetten we graag voor u in!

Krachtstroom Alkmaar 3 fase aansluiting

Misschien denkt u dat krachtstroom een speciale stroomsoort is. Dat is niet het geval. Er is wel een belangrijk verschil met ‘normale’ stroom: er is sprake van een 3 fase aansluiting. Stroom wordt aangeleverd via vier draden: tussen de nul en drie fasen. Bij een standaard aansluiting gaat het om twee draden: een nul en een fase. Door de 3 fase aansluiting kan krachtstroom meer vermogen leveren. Daardoor kunnen zware elektrische apparaten zonder problemen worden gebruikt. In veel gevallen is het ook nodig om 2 groepen in de meterkast samen te voegen dan wel te verzwaren. Een standaard groep/zekering à 16 ampère kan ongeveer 3500W aan. Is dit niet voldoende voor het apparaat of apparaten die u wilt gebruiken? Dan is een aanpassing in de groepenkast noodzakelijk.

Krachtstroom Alkmaar contact

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Wilt u een Perilex stekker aansluiten? Of wilt u een offerte voor krachtstroom aanleggen? Neem dan contact met ons op. Onze elektriciens lopen graag met u door de woning om te kijken wat er nodig is om uw wensen in vervulling te laten gaan. Vanzelfsprekend kunnen wij dit voor u op papier zetten in de vorm van een offerte. Bel ons op het nummer 0251 - 50 91 00, of vul ons online contactformulier in. Buhre Techniek staat in Alkmaar en omstreken voor u klaar!