Krachtstroom aansluiten in Alkmaar

Stroomaansluitingen zijn in elke woning in elke kamer te vinden. In sommige gevallen is een standaard aansluiting echter niet genoeg. Wilt u een inductiekookplaat aansluiten? Denkt u na over een sauna? Of gaat u zwaar elektrisch gereedschap gebruiken in uw schuur? Dan moet u krachtstroom aanleggen. Zoekt u een ervaren elektricien die dit voor u kan verzorgen? In de regio Alkmaar is Electroman het bedrijf dat u inschakelt. Onze medewerkers hebben veel ervaring in het vak. Deze zetten ze graag voor u in!

Regel een 3 fase aansluiting

Misschien denkt u dat krachtstroom een speciale stroomsoort is. Dat is niet het geval. Er is wel een belangrijk verschil met ‘normale’ stroom: er is sprake van een 3 fase aansluiting. Stroom wordt aangeleverd via vier draden: tussen de nul en drie fasen. Bij een standaard aansluiting gaat het om twee draden: een nul en een fase. Door de 3 fase aansluiting kan krachtstroom meer vermogen leveren. Daardoor kunnen zware elektrische apparaten zonder problemen worden gebruikt.

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Wilt u een Perilex stekker aansluiten? Of wilt u een offerte voor krachtstroom aanleggen? Neem dan contact met ons op. Bel ons op het nummer 072 - 799 00 71, of vul ons online contactformulier in. We staan in Alkmaar en omstreken voor u klaar!