LED verlichting Alkmaar plaatsing

Verlichting zorgt in een woning of bedrijfspand vaak voor veel energieverbruik. Door gebruik te maken van ledverlichting zal u zeker gaan besparen op uw energierekening. Een ledlamp is namelijk tot wel 90% zuiniger vergeleken met een gloeilamp! Wilt u graag besparen op uw energierekening en ook nog eens bijdragen aan een duurzamere samenleving? Zet dan de eerste stap in de goede richting en vervang uw huidige lampen door LED verlichting. Onze ervaren elektriciens helpen u graag met het installeren van LED lampen in uw woning. LED is niet alleen voor binnenshuis een goede oplossing maar ook als tuinverlichting is het een perfecte uitkomst. Bij de Buhre Techniek in Alkmaar kunt u beide soorten verlichting laten installeren! Daarnaast voorzien wij u ook graag van handige adviezen.

LED Verlichting Alkmaar waarom LED verlichting?

LED brengt verschillende voordelen met zich mee, wij hebben voor u de voordelen op een rijtje gezet:

  • Tot bijna 90% zuiniger dan een normale gloeilamp.
  • Verwachte levensduur is vele malen langer dan die van conventionele verlichting.
  • Geven in tegenstelling tot spaarlampen direct licht.
  • Worden lang niet zo warm als gloei- en halogeenlampen.
  • Ledlampen zijn stevig en robuust.

LED verlichting Alkmaar knipperde LED lamp

Mocht het zo zijn dat u LED verlichting gebruikt in combinatie met een dimmer dan kan het gebeuren dat uw lamp gaat knipperen of brommen. Dit probleem ontstaat doordat de LED lamp in feite té zuinig is, waardoor het minimale wattage van de dimmer niet wordt behaald. Er zijn een aantal aanpassingen die u door kunt voeren om ervoor te zorgen dat de LED lamp weer optimaal functioneert:

  • Schaf een dimmer aan zonder een minimumbelasting.
  • Sluit voldoende LED verlichting aan op de dimmer.
  • Sluit één conventionele lamp aan op dezelfde dimmer.

Komt u er na deze aanpassingen niet uit en blijft u tegen dezelfde problemen aanlopen? Onze elektriciens helpen u graag! Informeer gerust naar de verschillende mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Bel ons nu op 0251 - 50 91 00 of vul ons contactformulier in.